• Program


  Aktuális előadások  Vikidál 75 - Zeffer 65 - Mobilmánia 15
   
  Öt évvel ezelőtt az Arénában ünnepelhettük a hármas jubileumot, most a Barba Negra Red színpadját választották, hogy itt köszönthessük egy felejthetetlen életműkoncerttel a 75 éves Vikidál Gyulát, akinek nevéhez számtalan legendás rock sláger kapcsolódik, nem csak mint előadó, de sok esetben e dalok szerzőjeként is. Lehetetlen egy ilyen életművet pár órába besűríteni, így maradnak a legnagyobb, legismertebb dalok, a P.Mobil, Dinamit, P.Box, MVH és Mobilmánia időszakokból.

  A másik ünnepelt, Zeffer András-Zefi két zenekarral is kapcsolódik Gyula szakmai útján. (P.Mobil, Mobilmánia), és mint zeneszerző-előadó, ő is tartalmas életúttal büszkélkedhet. A közönség által ismert és kedvelt TRB és RockBand dalok ritkán hallhatók az eredeti zenészekkel, így most biztosan sokaknak szereznek ezekkel örömet.
   
  Az immáron 15 éves Mobilmánia alapító tagjai is ők, mindkettejük szakmai pályájuk egyik kiemelkedő produkciójának tartják, ahol előadóként és szerzőként is jelentőset alkottak, ahogy a zenekar további tagjai is: Kékesi „Bajnok” László, Donászy Tibor, Gamsz Árpád, az idén 35 éves Nusser Ernő és a koncert előtt pár nappal 45.születésnapját ünneplő Szijártó Zsolt.
   
  A Mobilmánia mindig látványos, technikailag is előremutató koncertekkel szórakoztatja a Mobilosok és Mániások lelkes közönségét, biztosak lehetünk abban, hogy ez most is így lesz és egy felejthetetlen, hármas jubileumot ünneplő rendezvény részesei lehetünk.

  Ajánló


  Ha csak egy koncertre jön valaki az évben, akkor ez lesz az!

  Hangolódjon velünk a Karácsonyra és álljon meg egy pillanatra, tegye boldogabbá lelkét az ünnepek előtti rohanásban!

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016