• Program


  Világgá mentem

  Világgá mentem

  Milyen egy gondos háziasszony? Hogyan kell unatkozni? És puszilózni? Lehet valaki magányosabb, mint egy hős? Lehet, hogy tényleg mindenki esetlen?
  A kortárs gyerekversekből készült előadásban választ kapunk ezekre a kérdésekre és megtudhatjuk, milyen gyerekszemmel a világ.

  Világgá mentem
  verses játék

  Szerkesztette: Jankovics Anna

  Miért megy egy gyerek világgá? És miért kap kutyát? Létezik, hogy valaki igazán tud repülni?
  És vajon a férfiak tényleg csak mondják, hogy lehozzák nekünk a csillagokat, aztán meg úgy tesznek, mintha nem is tudnának az egészről semmit? Milyen egy gondos háziasszony? Hogy néz ki egy táj? Egy felhő alakú kakaófolt? Hogyan kell unatkozni? És puszilózni? Lehet valaki magányosabb, mint egy hős?
  Lehet, hogy tényleg mindenki esetlen?
  A kortárs gyerekversekből készült előadásban választ kapunk ezekre a kérdésekre és megtudhatjuk, milyen gyerekszemmel a világ.

  A MOST FESZT 2018 A legnagyobb tilos! című sikerelőadása Világgá mentem címmel került be a Jászai Mari Színház gyermek programjába.

  Játssza és rendezte  Jankovics Anna

  Díszlet és jelmez  Jankovics Anna

  Kiss Ottó, Ranschburg Jenő, Szabó T. Anna, Lackfi János, Kollár Árpád, Turbuly Lilla, N. Tóth Anikó, Babiczky Tibor, Weöres Sándor, Kukorelly Endre, Ágai Ágnes, Siv Wiederberger és Halász Judit műveiből szerkesztette Jankovics Anna

  Ajánló


  2000-2020: 20 YEARS CHALLENGE!  Geszti Péter, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Behumi Dóri, Dés…

  Randle Patrick McMurphy is tettet. Ő azt, hogy bolond. De ő nem rejtőzködő…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016