• Program


    Aktuális előadások



    Az immár két éve elindult, több részes előadássorozat vezetője Radics Tamás, aki 2015-óta foglalkozik túravezetéssel. Az utak során mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. És hogy miért is szereti ezt csinálni?

    „Hivatástudatom mellett fontosnak érzem, hogy meséljek utazásokról, expedíciókról, természetről, az emberről és az élményekről motiválásképp és hozzájárulva ezzel az hallgatók jövőbeli emlékeihez.”

    2022-ben Ugandába, Kis-Antillákra, Kirgizisztánba és Kárpátokba utaztunk, 2023-ban  Grúziába, majd Nepálba, Madeirára, Erdélybe, Malajziába, végül Tanzániába , Felvidékre, Kaukázusra és Marokkóba, 2024-ben pedig Indonéziába, Mexikóba, Iránba, Törökországba, Olaszországba, a Kárpátokba, Costa Ricára, Szingapúrba, Bosznia-Hercegovinába és a spanyol Pireneusokba is ellátogatunk képzeletben.


    2024.09.11. szerda 18.00:  Kontrasztos éden - Costa Rica

    Costa Rica a közép-amerikai földhíd kivételes országának számít. Területén megtalálható a földi biodiverzitás 5%-a, két óceán is mossa partját és több ezer méter magas aktív vulkánok gazdagítják földjét. Lakóik a „Tico-k", akiket több alkalommal is a világ legboldogabb „nemzetévé" választottak. A képeslapra illő tájképek mögött azonban ugyanazzal a regionális problémákkal kell megküzdeniük, mint a szomszédos országoknak; a droggal, bevándorlókkal és a szegénységgel.

    Ajánló


    A Répatorta című mesét tekinthetik meg bábelőadás formájában kicsik és nagyok a kertmozi színpadán a Tekergő Bábszínház tolmácsolásában.

    Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

    Családi kalandozásra hívunk kicsiket és nagyokat a Selyem-réti tanösvényre, a nyári napforduló alkalmából! 

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016