• Program


    Aktuális előadások



    Az immár egy éve elindult, több részes előadássorozat vezetője Radics Tamás, aki 2015-óta foglalkozik túravezetéssel. Az utak során mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. És hogy miért is szereti ezt csinálni?

    „Hivatástudatom mellett fontosnak érzem, hogy meséljek utazásokról, expedíciókról, természetről, az emberről és az élményekről motiválásképp és hozzájárulva ezzel az hallgatók jövőbeli emlékeihez.”

    2022-ben Ugandába, Kis-Antillákra, Kirgizisztánba és Kárpátokba utaztunk, 2023-ban  Grúziába, majd Nepálba, Madeirára, Erdélybe, Malajziába, végül Tanzániába, Felvidékre, Kaukázusra és Marokkóba, 2024-ben pedig Indonéziába, Mexikóba és Iránba is ellátogatunk képzeletben.

    2024.05.28. szerda 18.00: Túrazsákkal Toszkánában

    Toszkána Olaszország legizgalmasabb szeglete, ahol minden megtalálható, ami az aktív vagy passzív kikapcsolódáshoz csak kellhet. A Cinque Terre romantikus halásztelepülései túrabakanccsal is felfűzhetőek, amelyeket a Ligur-tengerre néző szőlőteraszokon elvezetett útvonalak tesznek lehetővé. Az épített örökség kedvelői is megtalálják a számításukat, hiszen a dombtetőkre épült egykori etruszk településeket is magába olvasztó Toszkán városok képei világhírűek, arról nem is beszélve, hogy ebben a történelmi régióba található Pisa, illetve a reneszánsz megszületésének helyszíne: Firenze is. És ha Toszkána?! akkor nem feledkezhetünk meg a kiváló borokról, sajtokról és szalámikról sem!

    Ajánló


    A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.

    Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016