• Program


    Világutazók - Al Ghaoui Hesna - Életbátorság

    Világutazók - Al Ghaoui Hesna - Életbátorság

    A Prima Primissima-díjas haditudósító Félj bátran! című pszichológiai témájú műve az egyik legnagyobb könyvsiker volt a magyar piacon. A törékeny alkatú Hesna az elmúlt évek során számos háborús övezetből tudósított, életveszélyes körülmények közül.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 10. csütörtök, 18:30

    Világutazók

    Al Ghaoui Hesna 

    “Életbátorság”

    című előadása

    Hogyan meríthetünk erőt a nehéz helyzetekben?

    A Prima Primissima-díjas haditudósító Félj bátran! című pszichológiai témájú műve az egyik legnagyobb könyvsiker volt a magyar piacon. A törékeny alkatú Hesna az elmúlt évek során számos háborús övezetből tudósított, életveszélyes körülmények közül. Amikor ezekről a forgatásokról hazatért, sokan kérdezték tőle: hogyhogy nem félt? Miközben természetesen félt, de amikor ezt elárulta, az emberek csalódottnak tűntek, mintha valami illúziót vett volna el tőlük. Ekkor kezdte el foglalkoztatni: mi is a bátorság? Vajon ki az, aki akkor is ki tud tartani a céljai és az elvei és értékei mellett, amikor fél – és hogyan csinálja?

    Mit tehetünk azért, hogy egy nehéz, veszélyes helyzet ne a legrosszabbat, hanem a legjobbat hozza ki belőlünk?

    Számos szakértő bevonásával kezdte el tanulmányozni a témát, és rájött: a tudatosításon rendkívül sok múlik. Ha automatikusan reagálunk, akkor általában rossz válaszokat adunk. Ha viszont időben fel tudjuk ismerni magunkon a félelem jeleit, és azt is tudjuk, mit kezdjünk ezekkel, akkor jelentősen megnő az esélye, hogy képesek leszünk bátran viselkedni.

    Hesna rendkívül érdekes, szórakoztató előadásában bevezet minket a félelem tudatos kezelésének elméletébe és gyakorlatába, hogy akkor is azt tehessük, amit helyesnek tartunk, ami felé törekszünk, amikor félünk.

    Az előadóval Kosaras Renáta

    a Magyar Sport Üzleti Szövetség alelnöke beszélget.

    A bemutató végén lehetőség lesz az előadó köteteinek megvásárlására és dedikálásra is.

    Ajánlatunk


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016