• Program


    Világutazók - El Camino - Húsz év múlva - Szent Ignác útja
    3

    Világutazók - El Camino - Húsz év múlva - Szent Ignác útja

    Világutazók
    Vendégeink: Tolvaly Ferenc filmrendező, író és Kandász Andrea műsorvezető

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. január 27. csütörtök, 18:00

    „A zarándok olyan, mint a hegymászó. Küzd a természet erőivel testben, és lélekben saját természetével.…”

    „Évezredek óta ösztönösen keressük azokat a távoli és közeli helyeket, ahol megújhodást remélhetünk.”

    Tolvaly Ferenc

    Tolvaly Ferenc író, filmrendező legújabb El Camino - Húsz év múlva, Szent Ignác útja című regényét mutatja be, személyes élményeivel átszőtt előadása keretében. A szerzővel Kandász Andrea műsorvezető, az Utazás és az Anyukák nagykövete beszélget.

    Tolvaly Ferenc 2021. szeptemberében megjelent, El Camino – Húsz év múlva, Szent Ignác útja című regényének főhőse a pandémia alatt járja meg Szent Ignác útját. A zarándokúton egy lelkivezető tárja fel neki és három zarándoktársának az új élet reményét.

     A regény alapján készült forgatókönyvből Szent Ignác útja – Camino Ignaciano címmel film is született, a könyvbemutatón ebből is láthatnak részleteket az érdeklődők. A szerző regénye és filmje egyaránt bemutatja  az út spirituális és látható szépségeit.

    Előadónk számos zarándokutat járt végig, melyekből több könyv és film született. Most bepillantást enged távoli kalandjaiba, a kulisszatitkokba.

    A bemutató végén lehetőség lesz a kötet és a DVD megvásárlására és dedikálásra is.

    Szeretettel várunk mindenkit, aki gondolatébresztő külső és belső utazásra vágyik, mely az élet igazi kalandját, az útkeresést és önmagunk megtalálásának lehetőségét kínálja!

    Program hossza: kb. 90 perc

    Ajánlatunk


    A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    vígjáték két részben

    Ajánló


    Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016