• Program


    ¡Villedyvoch

    ¡Villedyvoch

    A ¡Villedyvoch Móser Ádám legújabb zenekara. Szólóprojektje és a ¡Nosnach duó után új változata, állomása, egyúttal sűrűsödése annak a zenei univerzumnak, amit Ádám francia-balkán-klezmer-tangónak nevez. Az est folyamán mindhárom felállás hallható lesz.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: augusztus 14. szerda, 20:00

    Közreműködik:
    Móser Ádám - harmonika, kaval
    Kertész Endre - cselló
    Bartek Zsolt – klarinét

    Móser Ádám így vall a tangóról: „A tangó nekem mindig a kultúrák találkozásáról szólt, ahogyan a sanzon is. Hagyományok törésvonalai mentén születő feszültségről és annak feloldásáról. Szenvedélyről, életről, és halálról is. A tangóban ugyanúgy benne van Kelet-Európa, mint Argentína, New York vagy Odessza. A sanzonban a Balkán és Párizs. Zeném az improvizáció szabadsága köré szerveződik. Francia, zsidó, argentin, balkáni és cirkuszi zenék keverednek benne kortárs elemekkel. Amikor játszom, a zeném végül mindig történetté lesz, amely szavak nélkül meséli el a szabadság történetét.”

    A ¡Villedyvoch Móser Ádám legújabb zenekara. Szólóprojektje és a ¡Nosnach duó után új változata, állomása, egyúttal sűrűsödése annak a zenei univerzumnak, amit Ádám francia-balkán-klezmer-tangónak nevez. Az est folyamán mindhárom felállás hallható lesz. A zenei világba bevezető szólóharmonika után Kertész Endrével kiegészülve a ¡Nosnach következik: ismerős-ismeretlen dallamok, hangszerek által elmesélt történetek. Egy boka, egy hajtincs, egy sóhaj. Vállak rezdülése, egy mosoly. Megsárgult képek. Hajnali búcsú, találkozás, ölelés. Éjszakák, utcák, albérletek.

    Végül pedig a ¡Villedyvoch lép színpadra, amelynek zenéjében Ádám továbbviszi eddigi munkáinak tanulságait, és új utakra lép. Hasonló világ egészen más konstellációban: a trió Ádám és Endre mellett Bartek Zsolttal teremt egyensúlyt. A kompozíciókban a zsidó zene, Piazzolla, a kortárs kamarazene és a jazz végtelen improvizációkban keveredik a harmincas évek Párizsának, New Yorknak és Odesszának légkörével.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Telefon: +36 1 216 7894

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    A Vincze Tünde rendezte Magic Around Christmas – Karácsonyi Csodashow című műsorunkban nincs lehetetlen! Nincs olyan, ami ne valósulna meg! Ahogy a legnagyobb német költő, Johann Wolfgang von Goethe is írta kétszáz éve: „Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.”

    Shaw fanyar-szellemes példázata a férfi és a nő örök párviadaláról, Lerner és Loewe csodálatos dalaival az egyik legnépszerűbb musical. A könnyed, humoros történet mögött azonban ott húzódik egy sokkal fájdalmasabb..

    Ajánló


    Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd.

    Vidám és látványos musical az igaz barátságról, az összetartozás erejéről, ami még a legváratlanabb helyzetekben is segítő útitársunk lehet.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016