• Program


  VISITDEBRECEN - Budapest Bár/Párizsi absztraktok kiállítás

  VISITDEBRECEN - Budapest Bár/Párizsi absztraktok kiállítás

  A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert kuplékat, filmslágereket, táncdalokat és egyéb kedvelt dallamokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, swing, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra.

  Budapest Bár: Ha megtehetnéd – lemezbemutató koncert

  A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert kuplékat, filmslágereket, táncdalokat és egyéb kedvelt dallamokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, swing, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra. Különleges zenei élményként, tökéletesen házasítják a különböző stílusokat, a legkiválóbb hazai énekeseket is bevonva.

  A produkció teljesen egyedi és világszínvonalú, csaknem tizenöt éve adnak teltházas koncerteket az ország és a világ legfontosabb koncerttermeiben, színházaiban.

  Legfrisseb lemezük – melyre régi koncert kedvencek mellett újabb feldolgozások és négy új, a Budapest Bár énekesei által írt dal is felkerült – témája örök: vágy és szerelem.

  Énekesek: Frenk, Keleti András, Lovasi András, Mező Misi, Németh Juci, Szűcs Krisztián, Tóth Vera

  Zenekar: Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Richárd, Kisvári Bence, Ürmös Sándor.

  Ajánló


  A nyolcvanadik életévében járó apa, aki hetvenegy éve koncertezik (!), korunk egyik legnagyobb muzsikusa: zongoraművész, karmester, zenekar- és iskolaalapító. A…

  Valeriya Sheshukova az oroszországi Permi Gyermek Cirkusz Iskolában, majd a Permi Állami Nemzeti Egyetemen végezte tanulmányait. Kiváló képzésének, elhivatottságának és…

  Az EDDA Művek 2021 decemberében visszatér az Arénába!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016