• Program


  VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING

  VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING

  A Telekom VOLT fesztivál idén is hozza a jól bevált receptet, mely szerint a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel Sopronban, idén július 1-4 között.

  VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING

  - Használhatod a zuhanyzókat és mellékhelyiségeket
  - A kempingbe rögzített ágyakkal rendelkező lakókocsival lehet beköltözni. Kis- és mikrobuszok, hátradönthető ülésekkel nem jöhetnek be a Karaván kemping területére!
  - A lakókocsit húzó jármű csak az erre kijelölt területen parkolhat, a Karaván kempingen kívül. (A kemping üzemeltetői utasításait követve kell leparkolni az autóval a kemping területén kívül, ingyenesen. Ez a lehetőség csak egyszeri behajtásra jogosít fel, többszöri ki- és belépés nem lehetséges.)
  - A Karaván kempingben áramvételi lehetőség van, de a sátrazás és vontató autóval bent parkolás nem lehetséges.
  - A Karaván kempingjegy tartalmaz egy belépőjegyet a járműnek és Karaván Kemping karszalagokat a jármű vezetőjének és utasainak (a maximálisan kiadható karszalagok száma attól függ, hány személyes –a forgalmi szerint- a lakókocsi vagy a lakóautó).

  Érvényes: 2020. június 30. 16:00-tól 2020. július 5. 8:00-ig

  Ajánló


  A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban – de játszódhatna…

  07.22-én a Presszókertben az új lemez dalaiból és a régi kedvencekből egyaránt válogat…

  Gyuri bácsi Júliusban Törökszentmiklósra készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016