• Program


  VOLT Fesztivál 2020 / RÉT KEMPING

  VOLT Fesztivál 2020 / RÉT KEMPING

  A Telekom VOLT fesztivál idén is hozza a jól bevált receptet, mely szerint a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel Sopronban, idén július 1-4 között.

  VOLT Fesztivál 2020 / RÉT KEMPING

  - A kempingek közvetlenül a fesztivál területén találhatóak. 
  - Érkezéskor a kemping-, és fesztiválbelépődet együtt a kempingek bejáratánál be tudod váltani
  - Sátrazhatsz az erre kijelölt területeken és használhatod a zuhanyzókat, wc-ket.
  - A sátorhelyeknél 2x2 méter - 1-2 fő esetén, 4x2 méter - 3-4 fő esetén a felhasználható terület mérete. Kérjük, vegyétek figyelembe a sátor felállításánál kollégáink kéréseit.
  - A kempingben elérhető szolgáltatások: csomagmegőrző, értékmegőrző, telefontöltőpont, zuhanyzó, WC, Festipay-feltöltőpont, recepció
  - A kemping igénybevételéhez az alábbi jegyekre van szükséged: érvényes fesztivál bérlet / VIP bérlet / napijegy / VIP napijegy (csak érvényes napijeggyel vagy bérlettel együtt jogosít a belépésre és a kempingezésre)
  - kempingjegy személyenként (külön kell megvásárolni, a belépőjegy nem tartalmazza)
  - A Rét Kemping részeként épül fel a VOLT VILLAGE, amely elsősorban a kempingezők kényelmét szolgálja. Tiszta tusolók és mellékhelyiségek mellett kávézó, reggeliző, sport- és bulihelyszín és kertmozi várja a fesztiválozókat.

  Érvényes: 2020. június 30. 16:00-tól 2020. július 5. 8:00-ig

  Ajánló


  Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy…

  Bereczki Zoltán egyszemélyes, rendkívül szórakoztató és megható darabja amerikai mintára, a nézővel közvetlen…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016