• Program


  VR Vidámpark ajándékjegy - bármely VR Vidámpark élményre felhasználható
  9

  VR Vidámpark ajándékjegy - bármely VR Vidámpark élményre felhasználható

  Szabadon felhasználható a keretösszeg erejéig bármely VR Vidámpark jegy vásárlásakor.

  A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

  Aktuális előadások


  Az Európában is egyedülálló VR Vidámparkban 2000 négyzetméteren, 3 szinten várjuk látogatóinkat, akik egy speciális felszerelés segítségével ismerhetnek meg különböző világokat.

  Egy kalandra hívó, változatos élményeket kínáló világegyetem, ahol beléphetünk egy izgalmas “filmbe”, aminek aktív szereplőivé válunk, de ha csak egy hullámvasúton szeretnénk végigrobogni vagy egy különleges kor rejtélyeit kívánjuk felfedezni, itt ezt is megtehetjük. Egyszerre lehetünk felfedezők, akcióhősök vagy akár belebújhatunk kedvenc karakterünk bőrébe.

  A szórakoztatásnak eddig sosem látott formája, Európában is elsőként Magyarországra érkezett meg!

  Virtual Reality: (fn) (röv VR) [vəː’tʃuː·ʌ·l riː·æ’lʌ·tiː·] Látszólagos valóság.

  A legújabb technológiai eszközök segítségével megteremtett, a valóság érzetét keltő mesterséges, szimulált világ, mely nem csak a látvány és a hangok, hanem az illatok, a tapintás, a hőmérséklet, a legkülönbözőbb effektek segítségével lehetőséget biztosít arra, hogy a kiskamaszok, a tinik, a felnőttek kiszakadjanak a hétköznapokból.

  Ajánló


  A produkció valódi kuriózum - a Győri Balett előadásában e misztikus, egyszerre gyönyörű…

  Hortobágy-Halastón az elmúlt több mint 40 év alatt közel 300 madárfajt figyeltek meg,…

  Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, aki sajátos előadásmódjával és témáival, rengeteg…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016