• Program


    YBL POP - I Am Soyuz & Konkoi

    YBL POP - I Am Soyuz & Konkoi

    A 2022 nyarán útjára indult YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló eseménysorozat a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel. Ezúttal két fiatal szóló tehetség mutatkozik be a Várkert Bazár Szárazárok színpadán.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: augusztus 6. kedd, 20:00

    I Am Soyuz

    Bozoky Felicia Lili egyszemélyes projektje, az I Am Soyuz, különleges utazások és zenei kalandok keveréke. Lili space pop, akusztikus és szintis hangzásaival varázsolja el a közönséget, miközben ukulelével, gitárral, melodikával, omnichorddal, bendzsóval és pocket pianoval játszik. Zenéjét a világjárás inspirálja – eltévedt már Las Vegasban, aludt az Északi-sarkvidéken, és végigbiciklizte Európát. Koncertjein a dalai mellett a vicces, meglepő és kalandos történeteiből is szemezget párat, így a zene mellett egy izgalmas élményt is kínál.

     

    Konkoi

    Grócz Bence szólóprojektje, a konkoi, a klasszikus és elektronikus zene tökéletes fúziója. Bence zenéje meditatív állapotot teremt a repetitív folyamatzene és a csendes, lüktető hangzásvilág váltakozásával. Koncertjei különleges atmoszférájú helyszíneken – mint a Hegyesdi Bányató vagy a régi szeszgyár – lenyűgözték a közönséget. A 2023-as Music Hungary Showcase Fesztivál után most újra a színpadon, hogy elvarázsoljon minket egyedülálló zenei világával.

     

    Csatlakozz hozzánk augusztus 6-án és légy részese ennek a különleges zenei élménynek az I Am Soyuz és Konkoi előadásában!

     

    Esőnap: 08.13. 

    Ajánlatunk


    Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

    A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól, akik egy Balaton-felvidéki villában töltik ,,lánybúcsújukat”.

    Ajánló


    Gioachino Rossini A SEVILLAI BORBÉLY Opera két felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

    Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya,…

    Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016