• Program


    Young B!TE

    Young B!TE

    szívek: tiporva
    vízipisztoly: csőre töltve
    tréningruha: on

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 5. péntek, 20:00

    Fiatal harapás, a magyar rap soundcloudról elszabadult fenegyereke, a közoktatás ingoványos berkeinek leghűbb krónikása számos szerepben csillogtatta már meg színházi hiphopját. Két kiváló konceptalbum fűződik a nevéhez, melynek farvizén Mr. B!TE warmup actként fellépett a Mirror Glimpse teltházas Albánia turnéján az ország legnagyobb klubjaiban, köztük az Akvárium Nagytermében, ahova idén Bongor szárnysegédjeként tér vissza. Szólóbulijaival teltházat csinált a Központ, a Living Room, a Turbina és a Toldi termeiben is az elmúlt év során, majd a Hangfoglaló program támogatottja lett. Megfordult már az ország összes nagyobb fesztiválján is.

    Ajánlatunk


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

    Ajánló


    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016