• Program


    Zágon-Nóti-Eisemann: Hyppolit, a lakáj - zenés vígjáték két felvonásban

    Zágon-Nóti-Eisemann: Hyppolit, a lakáj - zenés vígjáték két felvonásban

    Mandala Dalszínház

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 30. kedd, 19:00

    Mandala Dalszínház

    Szereplők:

    Bódis Gábor, Mikó István (Jászai-díjas, Érdemes Művész), Szabó Anikó, Cserjési Beatrix, Bacskai Zsolt, Bencze István, Kovács Attila, Vajnárovics Viktória/Germán Lívia, Germán Lívia/Molnár Ágnes, Bánhidi Péter, Nánási Gábor, Makkai Adrienn/ Sándor Luca, Bugarin András, Szendrei Gábor, Krutilla Fruzsina, Simai György, Szabó László, Nánási Gábor

    Rendező: Mikó István (Jászai-díjas, Érdemes Művész)

    A “Hyppolit, a lakáj” Kabos Gyula első hangosfilmje, mely mai napig rendkívül népszerű, rendszeresen műsorra tűzik a TV csatornák. A szerzők időtálló remekművet alkottak, melynek üzenete napjainkban is aktuális, így a színpadi változat is rendre megjelenik a színházak repertoárján. Nem véletlen, hiszen a zseniális, parádés, fordulatokban gazdag szövegkönyv önmagában is tökéletes remekmű, amely sikergyanús, de a siker lehetőségét csak növelik Eisemann Mihály fülbemászó, kellemes dallamai.

     

    Ajánlatunk


    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Fellépnek a Magyar Táncművészeti Egyetem Táncművészképző Intézetének növendékei-hallgatói.

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016