• Program


    Zaporozsec koncert

    Zaporozsec koncert

    A koncert a VII. Országos Osztálykirándulás - Kamaszfesztivál keretében kerül megrendezésre Miskolc Egyetemvárosban.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 20:00

    A VII. Országos Osztálykirándulás - Kamaszfesztivál Miskolc Egyetemvárosban kerül megrendezésre
    2022. május 26-29. között. A négynapos fesztiválra elsősorban felsős és középiskolás osztályokat várunk, de örömmel várunk baráti társaságokat, családokat rövidebb időtartamra is.

    A Kamaszfesztivál programjairól itt tudhattok meg többet:

    https://kamaszfesztival.hu/programok/

    Szállásfoglalás az alábbi űrlapon lehetséges.

     

    Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely a felső tagozatos és középiskolás diákok országos méretű fesztiválja. A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít.

    A Kamaszfesztivál programjai a fenntarthatóság témakörét járják körbe, így a diákok környezet-, egészség-, pénzügyi- és éntudatosságot fejlesztő, valamint a Miskolci Egyetem pályaorientációs foglalkozásain vehetnek részt. Lesz focibajnokság a Kamaszfesztivál Bajnokcsapata címért, valamint “A dal a miénk!” színpadi, osztályok közötti előadóverseny is. A vendégdiákok kirándulásokon megismerhetik Miskolc nevezetességeit, esténként pedig sztárzenekarok és diákzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

    A Kamaszfesztiválra egynapos kirándulás keretében is érdemes ellátogatni, akár osztályoknak, baráti társaságoknak, családoknak is.

    Ajánlatunk


    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

    Ajánló


    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016