• Program


    ZAZ ORGANIQUE TOUR
    3

    ZAZ ORGANIQUE TOUR

    A VeszprémFest ötödik napján a jazz, a soul, és a francia sanzon stíluskeverékében éneklő francia sztár, ZAZ koncertjét élvezheti a közönség. 2010-ben jelent meg első albuma, a Zaz, amelyről a Je veux című dal bombasiker lett.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 15. péntek, 21:00

    Kapunyitás: 19:00 - Előzenekar kezdés: 20:00
    (Esőhelyszín: Veszprém Aréna)

    ZAZ ORGANIQUE TOUR

    ZAZ ötéves korától zeneelméletet, hegedűt, zongorát, gitárt és éneklést tanult, zenei hatásai között Vivaldi és Ella Fitzgerald egyaránt szerepel. Kezdetben utcazenészként játszott a Montmartre-on, majd apró klubokban lépett fel. Első zenekara a Fifty Fingers blues együttes volt, amellyel fesztiválokon és kisebb turnékon vett rész, később az Izar-Adatz baszk varietécsoporthoz csatlakozott.

    2009-ben megnyerte a Tremplin Génération France Bleu/Réservoir-t, amivel egycsapásra ismertté vált. 2010-ben jelent meg első albuma, a Zaz, amelyről a Je veux című dal bombasiker lett. Listavezető volt
    Franciaországban, Belgiumban és Lengyelországban, 2010-ben ő volt a legnépszerűbb francia énekes. 2011-ben elnyerte az EBBA, majd a European Border Breakers-díjakat, 2015-ben Echo-díjat kapott a legjobb nemzetközi női rock/pop művészként. Koncertjeivel bejárta egész Európát, de fellépett Kanadában és Japánban is.

    Ötödik, legújabb stúdió albumát a világjárvány ideje alatt készítette, és októberben jelentette meg ISA címmel.

    ZAZ Organique Tour című koncertsorozatának keretében látogat el Veszprémbe.

    Valami Swing

    A Valami Swing jazz manouche-t vagy cigány jazzt játszik. Választott stílusuk az 1920-as években bukkant fel Párizs utcáin és a briliáns gitárlegenda, Django Reinhardt formálta tökéletesre. Az amerikai jazz, a swing, a hot club, a sanzon, a különféle népzenék és a hagyományos cigányzene könnyed ötvözésével olyan egyedi, európai jazzstílust teremtett, amelyet milliók szeretnek ma is. A Valami Swing célja, hogy ezt a zenei hagyományt ápolja és vigye tovább.

    Kis Katalin – ének
    Kádár Dávid – ritmusgitár
    Makk András – szóló gitár
    Babindák István - klarinét, ének
    Reince Lui – nagybőgő

    Ajánlatunk


    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016