• Program


  Zenés Szilveszteri Gála

  Zenés Szilveszteri Gála

  A Duna Tv ünnepi műsorának felvétele a Móricz Zsigmond Színház szervezésében.
   több

  Zenés Szilveszteri Gála
   
  Óévbúcsúztató műsorunkban fellépnek többek között:
  Palya Bea, Gubik Petra, MÁZS, Muri Enikő, a Cantemus Gyermekkar, a Talamba Ütőegyüttes és a nyíregyházi teátrum társulatának tagjai.

  Az est résztvevőit vendégül látjuk egy pohár alkoholos/alkoholmentes pezsgőre!

  Felhívjuk szíves figyelmüket, a Zenés Szilveszteri Gálára szóló jegyek megvásárlásával a tulajdonos beleegyezik abba, hogy a DUNA Televízió szilveszteri műsorában szerepelhet.

  Mivel előadásunkról felvételt készít a DUNA Televízió (mely szilveszterkor kerül adásba), előfordulhatnak kisebb megállások, esetleg az egyes műsorszámok újrafelvétele is, ezért szíves türelmüket előre is köszönjük!

  Kérjük kedves Nézőinket, hogy a felvételen a Szilveszteri Gálához illő alkalmi öltözetben jelenjenek meg!

  Kedves Nézőink!

  Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!

  Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

  Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

   

  Ajánló


  Musical gyerekeknek FEKETE ISTVÁN kisregénye alapján Szöveg és dalszöveg: GYŐREI ZSOLT és SCHLACHTOVSZKY CSABA Bemutató: 2014. november 15.

  Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016