• Program


    Zorán koncert

    Zorán koncert

    Nagy örömmel tájékoztatjuk a kedves jegytulajdonosokat, hogy ZORÁN és zenekara 2021. szeptember 19-én vasárnap 19 órától tartja a többször halasztott és már várva várt koncertjét Budaörsön a Városi Sportcsarnokban.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 19. vasárnap, 19:00

    Nagy örömmel tájékoztatjuk a kedves jegytulajdonosokat, hogy ZORÁN és zenekara 2021. szeptember 19-én vasárnap 19 órától tartja a többször halasztott és már várva várt koncertjét Budaörsön a Városi Sportcsarnokban.

    A koncert a vírushelyzettel összefüggésben aktuálisan érvényben lévő rendelkezések szerint kerülhet megrendezésre – emiatt a szervezők az időpont változtatás jogát fenntartják.


    Az eredetileg megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendőjük, így azzal a koncert az új dátumon látogatható. A jegyek vételára a koncert elmaradásának kivételével vissza nem téríthető, elállásra vagy felmondásra lehetőség nincs. Az esemény halasztását a mindenki által ismert, és valamennyiünket sújtó járványügyi (vis maior) helyzet eredményezte.

    Köszönjük megértésüket, és reméljük, immár egészségesen és minél többen ott leszünk a koncerten!


     
    További kérdéseivel forduljanak a Produkcióhoz a bulake@bulake.hu e-mail címen.

    Ajánlatunk


    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

    Ajánló


    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016