• Program


    Aktuális előadások



    Budapest Klezmer Band

    Vendégek: Szinetár Dóra, Kardffy Aisha, Kerényi Miklós Máté

    A Jávori Ferenc Fegya zongoraművész által alapított és vezetett, több mint 33 éves Budapest Klezmer Band sem a Zsidó Kulturális Fesztivál, sem az ország zeneszerető közönsége előtt nem szorul bemutatásra. A műfaj több mint negyedszázada meghatározó együttese a közép-kelet-európai jiddis kultúra alapjaira építi repertoárját, így mostani koncertjükön ismét fergeteges muzsikával üdvözlik a klezmer kedvelőit. De ezúttal nemcsak hagyományos klezmert és közép-kelet-európai dallamkincset hallhatunk tőlük.

    A fesztiválon meghallgathatunk ismert musical-slágereket olyan remekművekből, mint a Farmerkirály, Menyasszonytánc, Hegedűs a háztetőn és a Gettó című darab.

     

    A Budapest Klezmer Band tagjai: Jávori Ferenc Fegya – zongora, ének; Kohán István – klarinét; Nagy Anna – harmonika; Gazda Bence – hegedű, ének; Barbinek Gábor – harsona; Máthé László – bőgő; Végh Balázs – dob.

    Ez az esemény a Holokauszt 80. Emlékév keretében valósul meg.

    * Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

    Ajánló


    VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

    Kalap Jakab saját dalaiból álló Bábkoncertje a folk-világzene sokszínűségét ötvözi a magyar hagyományokkal, kialakítva ezzel sajátos egyedi stílusát, mely nagy…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016