• Óbudai Társaskör

  Óbudai Társaskör

  Az Óbudai Társaskör épülete a régi Óbuda egyik, lakótelepek között megmaradt szigetén, az Árpád híd közelében található.

  Hagyományaihoz híven nemcsak a városrész, hanem Budapest kulturális és társasági életének is jól ismert színfoltja.

  A professzionális művészeti rendezvények, kiállítások sokaságát látogató közönség mellett a bridzselni vágyók, a gyermekeiket zenére tanítani szándékozók, és a szenvedélyes fotósok is otthonra leltek a hangulatos környezetben.

  A világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar, a Budapesti Vonósok, majd az Auer Vonósnégyes mindennapos jelenléte az ország egyik legrangosabb zenei műhelyévé avatta a házat.

  A Magyar Televízióval közösen rendezett Zeneóra című produkció rendszeres jelentkezése a képernyőn, valamint az itt készült rádiófelvételek is segítettek abban, hogy az intézmény széleskörű ismertségre tegyen szert.

  1995-től visszatérő program a Művészeti Szalon, ahol a különböző művészeti ágak - a zene, az irodalom és a képzőművészet - találkoztatásával egy-egy korra, gondolatkörre, művészeti jelenségre irányítják a közönség figyelmét. Nemcsak maradandó élményt kapnak, hanem olykor még gasztronómiai ízelítőt is.

  A Budapesti Tavaszi Fesztivál állandó helyszíneként a Mester és tanítvány sorozat várja a hazai és külföldi vendégeket is.

  Tovább 1036 Budapest, Kiskorona utca 7.

  Óbudai Társaskör

  0 esemény
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016