• Spirit Színház

  Spirit Színház

  „Az összetartozás évada”

  2017-18 a Spirit Színházban

  11 bemutatóval és új művészekkel vár a Spirit Színház

  A Margit híd budai hídfőjénél lévő Spirit Központban lévő teátrum őszi bemutatói között klasszikusok, tabutémák és fergeteges komédia várja a nézőket.

  AZ ÖSSZETARTOZÁS ÉVADA - minden bemutató az "egyedül nem megy" fontosságára, az egymásra figyelés jelentőségére hívja fel a figyelmet. Madách híres mondata lehetne a szlogen: " Ma nékem, holnap néked, édesem." Mindannyian eshetünk bűnbe, kerülhetünk bajba, és érhet hatalmas öröm is. Mint a színházban - a közösségformáló erő hegyeket mozgathat meg. A darabok összeállítása is e gondolatok mentén formálódott. Nézzük, mit kínál a Spirit Színház a 2017-18-as évadban.

  „Első Nyári Játékok sorozatunk után - nézőterünk teljes megújításával - az új bemutatók mellett két sorozattal is várjuk nézőinket” - mondja Perjés János, a színház alapítója.

  A Spirit Színház első bemutatójára szeptember 21-én kerül sor. Albee ritkán játszott TENGERTÁNC c. művét Bányai Gábor rendezi. Nagyváradi Erzsébet és Perjés János mellett most lép fel először a színházban Varjú Kálmán és Mezei Léda.

  Fellini ORSZÁGÚTON c. filmjét Besenyei Zsuzsanna alkalmazta és állítja színpadra, Tóth József és Szitás Barbara főszereplésével.

  Steinbeck: EGEREK ÉS EMBEREK c. klasszikusában ifj. Jászai László mellett Orosz Ákos mutatkozik be, Jantyik Csaba rendezésében.

  Magyarországi bemutató a NAGYON NAGY Ő c. angol komédia Sztárek Andrea és Varjú Kálmán főszereplésével. A darabot Czeizel Gábor állítja színpadra.

  Gyurkovics Tamás nagy sikert aratott könyve, a MENGELE BŐRÖNDJE ősbemutatóként szerepel a színház műsorán. Bányai Gábor rendezi a monodrámát, Mengele szerepében Perjés János.

  Decemberben, ünnepi ősbemutatóként kerül színpadra a Szepes Mária életét bemutató NE KÉRDEZD KI VOLTAM c. darab. Szepes Máriát Igó Éva játssza, Czeizel Gábor rendezésében.

  Hétfő esténként októbertől talkshow sorozatot indít a színház, HétfőBűn címmel. A sorozat házigazdái Gundel Takács Gábor, Hegyi Barbara, Bányai Gábor és Perjés János.

  A szombat esték „LÉLEK ÉS IRODALOM” címmel egy zenés előadóestből és egy késő esti órákban kezdődő színházi előadásból állnak. A mindkét előadásra jegyet váltók 25% kedvezményben részesülnek.

  Az évad második felében Dürrenmatt: A FIZIKUSOK c. komédiáját Rozgonyi Ádám állítja színpadra Sztárek Andrea, Varju Kálmán, Jantyik Csaba és Perjés János főszereplésével.

  Neil Simon magyarországi premier lesz a LONDON LAKOSZTÁLY Jantyik Csaba rendezésében, Hegyi Barbara, Elek Ferenc, Perjés János, Nagy Enikő és Marjai Virág szereplésével.

  Magyarországi bemutató Ged Marlon: EGY EGYSZERŰ SZEMÖLDÖKRÁNCOLÁS c. stílusgyakorlata, melyben Hegyi Barbara és Varju Kálmán partnere Telekes Péter lesz.

  A CSÜTÖRTÖKI HÖLGYEK hálás szerepeit az áprilisi bemutatóban Hegyi Barbara, Igó Éva és Kocsis Judit játssza.

  Javában folynak a 2018-as nyári játékok előkészületei is, többek között a BARÁTOM, BETTE DAVIS, a TÓTÉK, és a VESZEDELMES VISZONYOK bemutatóival.

  Tovább 1023 Budapest , Árpád fejedelem útja 3-4.

  Spirit Színház

  113 esemény
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016