• Program


    3i PARty • Petrovics Sándor - Csuzi Márton

    3i PARty • Petrovics Sándor - Csuzi Márton

    3i PARty egy fantázia alapú közös táncolás a Nemzeti Táncszínház előcsarnokában Petrovics Sándorral és Dj Gentle Bastardal.
    Petrovics Sándor 2012-ben diplomázott kortárstáncművészként a Budapest Kortárstánc Főiskolán. Sorsfordító eseménynek bizonyult, amikor Izraelben a Vertigo Dance Company-nál kezdett el dolgozni. Ez idő alatt Tel Aviv-ban diplomát szerezett, mint Ilan Lev Method (ILM)terapeuta, a gaga mozgásnyelvvel pedig mélyebben Sharon Eyal darabja kapcsán…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 16:00

     

    „Életem legmeghatározóbb időszaka volt, amikor testközelbe kerültem Izraellel. Az emberek és a természet vadsága, szeszélye, forrongó és kavalkádos életszeretete erősen hatottak rám. A3i (Israel Inspired Improvisations) arra hivatott, hogy elhozza Magyarországra azt a szenvedélyességet, kapcsolódást és derűt, amikkel odakint találkoztam."

    A 3i egy kutatás és öröm központú tánctér. Szóképekkel vezetett improvizáció során kapcsolódunk a folytonosan hömpölygő képzelőerőnkhöz, amely testünket, elménket és a lelkünket újra és újra átformálja. A földönkívüli élő zenét Csuzi Marci, aki Dj Gentle Bastard pörgeti. Annyit ígérhetünk, hogy ruha nem marad szárazon és hogy másként mész haza, mint jöttél!

     

    Hogyan készülj?

    Kényelmes ruhában gyere! Szakadj el a külső-belső előítéletektől és elvárásoktól! Hallgass az érzékeidre és engedd, hogy a testedben felszabaduló energia új élményeket és hálát generáljon.

    Nincs tükör, sem koreográfia, nincs kezdő, vagy haladószint, hiszen mindannyian annak vagyunk szemtanúi, ahova a fantáziánk repít bennünket.

    Kinek ajánljuk?

    Tapasztalattól és kortól függetlenül azoknak ajánljuk, akik szeretnének hozzáférni a testük még ismeretlen forrásaihoz és gazdagítanák a saját mozgáskultúrájukat a 3i mozgás- és élet szemléletével. Legyél táncos, mozogni vágyó, diák, felnőtt, kezdő vagy haladó, örömmel látunk!

     

    Szeretettel várunk mindenkit!

     

    Előadó: Petrovics Sándor, Csuzi Márton

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

    Ajánló


    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016