• Program


    4. Magyar Filmszüret - BP UNDERGROUND: HIP HOP

    4. Magyar Filmszüret - BP UNDERGROUND: HIP HOP

    A debreceni Magyar Filmszüret az ország egyik legnagyobb hazai filmekkel foglalkozó fesztiválja. Immár negyedik alkalommal vetítünk közönségünknek a megelőző év magyar filmalkotásaiból, éltetve a hazai filmgyártást, a magyar filmkultúrát.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 8. péntek, 16:30

    A 4. Magyar Filmszüreten a 2018-as év mozifilmjei kapnak főszerepet. Összesen 23 magyar filmalkotást láthat a közönség 11 napon keresztül. A fesztivál valamennyi napján közönségtalálkozóval várjuk nézőinket, amelyek során rengeteg érdekesség és műhelytitok tárul fel a magyar filmgyártás világából.

    16:30 BP Underground: Hip hop (16)
    (magyar dokumentumfilm, 90 perc, 2018)
    16 éven aluliak számára nem ajánlott

    Ajánlatunk


    Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára, Sz. 106, BB 114

    Ajánló


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016