• Program


    "9 Álom" India-Flameno táncszínház

    "9 Álom" India-Flameno táncszínház

    Bittner Meenakshi Dóra Bharatanatyam és Fülöp Csaba József Flamenco táncelőadása.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 6. szombat, 19:00

    9 Álom
    Bharatanatyam – Flamenco előadás

    Bittner Meenakshi Dóra Bharatanatyam és Fülöp Csaba József Flamenco táncelőadása.                       
    Bár az egyik műfaj Dél-Indiából a másik Andalúziából ered, a két stílus érzelmi telítettsége, és ritmikai hasonlóságai közös előadásra ihlették a táncművészeket. Párbeszédükben találkozik a tradíció és a szenvedély. A változást hozó energia megjelenési formáit idézi a két előadó, akik álomszerű találkozásaik által inspirálva haladnak az útjukon.
    Az est különlegessége hogy az indiai Navaratri – 9 Éjszaka ünnepéhez kapcsolódóan 9 álmot jelenít meg. Ősszel, elérkezik a változás, a fizikai és szellemi megújulás ideje. A vibráló, kreatív energiában bővelkedő időszakban, Indiában tíz nappalon és kilenc éjszakán át tart a 9 Éjszaka Fesztiválja, amikor hagyomány szerint zenével és tánccal is ünneplik azt az ősi kozmikus erőt, amely fenntartja az egyensúlyt az Univerzumban.

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016