• Program


    A 40 tagú Pannon Cigányzenekar bemutatkozó koncertje

    A 40 tagú Pannon Cigányzenekar bemutatkozó koncertje

    2024.04.18-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban 19 órakor bemutatkozó koncertet ad a Pannon Cigányzenekar.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 19:00

    2024.04.18-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban 19 órakor bemutatkozó koncertet ad a Pannon Cigányzenekar.

    Két kiváló apropója van a koncertnek, az egyik, hogy Budapesten ez idáig nem volt a zenekarnak koncertje a másik, hogy ezt a koncertet Berki László emlékének ajánlják, aki az alapító művészeti igazgatója volt a 100 Tagú Cigányzenekarnak.

    A repertoárban hallható lesz Brahms magyar táncai, Liszt rapszódiái, opera nyitányok, Monti, Sarasate, Strauss népszerű darabjai, továbbá a Hungarikum cimbalom és tárogató hangszerek fergeteges szólói, a szintén Hungarikum operett, magyar nóta, csárdás és cigánydalok színes előadásai. Az utánpótlás nevelés révén pedig egy 8 és egy 14 éves gyerek virtuóz hegedülését is láthatják a színpadon.

    A zenekar elnöke Baranyai Lajos, a fő prímás Puka Károly.

    Jegyárak: 3.000  Ft  / 5.000 Ft / 8.000 Ft

    A jegyek korlátozott számban kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában.

    Ajánlatunk


    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Ajánló


    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016