• Program


    Aktuális előadások



    A GRUND - vígszínházi fiúzenekar 2017. május elsején alakult, a Vígszínház 121. születésnapján adta első koncertjét. A zenekar tagjai  a Dés-Geszti-Grecsó: A Pál utcai fiúk című nagy sikerű zenés játék vígszínházi ősbemutatójának szereplői: Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, és a zenekarvezető: Fesztbaum Béla. A dobok mögött ezen az estén a zenekar eddig "láthatatlan" hatodik tagja, Hajdu Gábor ül majd.

    A zenekar egyre bővülő repertoárján helyet kap A Pál utcai fiúk számai mellett, több legendás vígszínházi sláger, jól ismert Presser dal és természetesen néhány kedvenc a hazai és a külföldi klasszikus rock világából.

    Évek óta visszatérő vendégek a Kultkikötőben, 2023-ban a fesztivál zenei programjai közül a csapat koncertjére volt a legnagyobb az érdeklődés, így ők lettek a Kultkikötő Közönségdíj nyertesei!

    Igazi örömzene vígszínházi színészektől! 

    Ez A GRUND - vígszínházi fiúzenekar!

    --

    A koncert hossza kb. 90 perc.

    Esőnap: 2024. július 28., vasárnap 20:30

    Online bankkártyával, illetve OTP és MBH Szép-kártyával is megvásárolhatja jegyét.

     

     

    Ajánló


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016