• Program


    A Magyar Költészet Napja
    2

    A Magyar Költészet Napja

    Vagyok - Szabó T. Anna költő és Sinha Róbert gitáros költészet napi előadása

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 10. szerda, 18:00

    Szabó T. Anna és Sinha Róbert Hollandiában találkozott először, amikor 2004-ben a Szabó Magdával közös amszterdami esten léptek fel mindketten.

    Új műsoruk unikum: a különlegessége, hogy a felolvasás és az izgalmas, ritmikus vers-zene kombinációk mellett kettejük saját, énekelt dalai is megjelennek. A költő előadja majd elő zenei kísérettel, felnőtt közönség előtt az énekelt vagy énekelhető verseit és versprózáit, és közben mindketten mesélnek vers és zene elemi kapcsolatáról, a dalok születéséről, ihletforrásaikról, a kreativitás eszközeiről, és természetesen azokról az alkotókról is, akiket a legjobban szeretnek.

    Fotók: Somorjai Blanka

    Ajánlatunk


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016