• Program


    A Magyar Költészet Napja
    2

    A Magyar Költészet Napja

    Vagyok - Szabó T. Anna költő és Sinha Róbert gitáros költészet napi előadása

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 10. szerda, 18:00

    Szabó T. Anna és Sinha Róbert Hollandiában találkozott először, amikor 2004-ben a Szabó Magdával közös amszterdami esten léptek fel mindketten.

    Új műsoruk unikum: a különlegessége, hogy a felolvasás és az izgalmas, ritmikus vers-zene kombinációk mellett kettejük saját, énekelt dalai is megjelennek. A költő előadja majd elő zenei kísérettel, felnőtt közönség előtt az énekelt vagy énekelhető verseit és versprózáit, és közben mindketten mesélnek vers és zene elemi kapcsolatáról, a dalok születéséről, ihletforrásaikról, a kreativitás eszközeiről, és természetesen azokról az alkotókról is, akiket a legjobban szeretnek.

    Fotók: Somorjai Blanka

    Ajánlatunk


    A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Ajánló


    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016