A közös ételkészítés során kiderül, milyen alapanyagokat érdemes használni, mit, honnan lehet beszerezni. Kipróbálhatunk egyszerű, de nagyszerű konyhatechnológiai fogásokat, amelyeket akkor is érdemes megismernünk, ha csak kúraszerűen szeretnénk nyers ételeket fogyasztani. Az ételek kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek, hús-, tojás-, tej- és gluténmentesek.
PROGRAM:
A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Egyéni és csoportos ételkészítés
Közös vacsora
MENÜ:
Thai currys mangókrémleves
Cukkinispagetti bolognai szósszal
Waldorf-saláta
Kesudió-parmezán
Sokmagvas nyers fasírt
Lenmagkenyér
Kókuszgolyó
Mandulatej
A program változtatásának jogát fenntartjuk!
Workshop – általános információk
A részvételi díj tartalmazza az alapanyagok költségét, a közös vacsorát és az ételek nyomtatott receptjét.
HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat néhány méterre a Napfényes Étteremtől)
Az előre megvásárolt jegyek visszaváltása kizárólag akkor áll módunkban, ha a rendezvény vis maior vagy a nem elegendő létszám miatt elmarad.
Korhatár: 15 év
Létszám: minimum 7 fő, max. 18 fő.
Az egyéni jelentkezőkön kívül szeretettel várjuk workshopunkra baráti társaságokat, céges csoportokat is. Ebben az esetben egyedi ajánlatért hívja Kovács Zoltánt a +36202309085-ös telefonszámon.
SZERETETTEL VÁRJUK!
a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai