• Program


    A nyersvegán konyha titkai - ételkészítő workshop
    9

    A nyersvegán konyha titkai - ételkészítő workshop

    A nyers vegán konyha éltető titkai - főzőest vacsorával
    Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2024. október 10. csütörtök, 17:00

    Rengeteg tippet, szempontot, inspirációt kaphatsz a Napfényes Étterem séfjétől, ráadásul az elkészített finomságokat közösen elfogyasztjuk. Ha egészségmegőrzés, vagy gyógyulás céljából végeznél nyerskúrát, akkor is itt a helyed. Szeretettel várunk!

    Miért jó a nyersvegán étrend?

    - eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
    - kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
    - a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
    - glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
    - gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
    - könnyebbé és frissebbé tesz
    - tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
    - növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
    - béltisztító, rostgazdag
    - laktózmentes tejek variációi
    - ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

    Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?

    - szabadon alkothatsz, hibázhatsz
    - bátorságot nyersz a kísérletezéshez
    - oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
    - az este során folyamatos kérdezz-felelek

    Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!

    A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:

    15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
    10 éve tart tanfolyamot nektek
    daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
    élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát

    PROGRAM:

    A nyers táplálkozás ismérvei
    Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
    Alapanyagok beszerzése
    Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
    Egyéni és csoportos ételkészítés

    Közös vacsora

    MENÜ:

    Thai currys-kókuszos leves
    Pizza Marinara
    Cukkinispagetti bolognai szósszal
    Répa-cékla burger coleslow-val
    Kókuszgolyó  

    A menü változtatásának jogát fenntartjuk!

    HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat néhány méterre a Napfényes Étteremtől)
    Korhatár: 15 év.

    SZERETETTEL VÁRUNK!

    Szikra Dávid vegán séf és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

     

     

    Ajánlatunk


    Eros Ramazzotti újra Budapesten! Az olasz popzene világsztárja 2026. április 19-én az MVM Dome színpadán ad felejthetetlen koncertet. A Cose Della Vita és Più Bella Cosa előadója most is ikonikus slágerekkel érkezik hozzánk.

    A rembetikót gyakran emlegetik „görög bluesként”. Ez a tradicionális kisázsiai zenén alapuló, görög folkkal keveredő, viszont a városi hagyományokban is mélyen gyökerező, fénykorát az 1930-50-es években elérő műfaj az emberek életét, vágyait és küzdelmeit tükrözi.

    Ajánló


    Darvas Benedek könnyed zenei világával és Varró Dániel virtuóz dalszövegeivel elevenedik meg Rejtő Jenő népszerű regénye ebben az egyedülálló zenés…

    A vilniusi születésű és örmény származású szoprán, Asmik Grigorian napjainkban a nemzetközi operaélet egyik legnagyobb – és immár a legkevésbé…

    La Bohème Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából, két szünettel, 210 perc, 2025 Olasz nyelven, magyar és angol felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016