• Program


  Andrzej Saramonowicz: Tesztoszteron

  Andrzej Saramonowicz: Tesztoszteron

  A krimis felütéssel induló történet úgy adagolja nekünk a titkokat, ahogy a pincér tölti meg a poharakat. Ahogy új és újabb üvegek nyílnak, egyre többet tudunk meg az elmaradt esküvőről, családi viszályokról, súlyos vagy éppen nevetséges frusztrációkról, el nem törölhető emlékekről, melyek életüket a legmélyebb szintekig meghatározzák..

  Andrzej Saramonowicz: Tesztoszteron
  zenés macsózás

  Egy félresikerült esküvő után hat férfi érkezik ziláltan, megtépázva a tervezett lakodalom helyszínére. Egyetlen pincért találnak ott, akit azonnal magukkal rántva, zárt ajtók mögött megkezdik a nem éppen hétköznapi mulatságot.

  A krimis felütéssel induló történet úgy adagolja nekünk a titkokat, ahogy a pincér tölti meg a poharakat. Ahogy új és újabb üvegek nyílnak, egyre többet tudunk meg az elmaradt esküvőről, családi viszályokról, súlyos vagy éppen nevetséges frusztrációkról, el nem törölhető emlékekről, melyek életüket a legmélyebb szintekig meghatározzák; legfőképp pedig azokról, akikhez mindennek a nagy része köthető: a nőkről. Vagyis, ahogy a férfiak látják őket és általuk saját magukat is.

  Ez a nyers, szókimondó komédia miközben sokszor röhejessé is teszi őket, valójában húsig hatoló mélységgel beszél a férfiakról, hiszen maguk között vannak, megmutathatják azt az oldalukat, amit elrejtenek a nők elől, vagy akár saját maguk elől is. Pedig talán ezzel kellene kezdeni.

  Szereposztás:
  Kornél......... Mikola Gergő
  Stavros....... Végh Péter
  Janis........... Maróti Attila
  Rovar.......... Gulyás Hermann Sándor
  Titusz.......... Jászberényi Gábor
  Tretén......... Figeczky Bence
  Dió.............. Király Attila

  Alkotók:
  Díszlet: Vereczkei Rita
  Jelmez: Gálvölgyi Anett / Miovác Márton
  Zene: Zságer-Varga Ákos
  Súgó: Tóth Bianka
  Ügyelő: Kánai Gergely
  Dramaturg: Horváth János Antal
  Rendezőasszisztens: Ádám Dorottya
  Rendező: Horváth Illés

  Ajánló
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016