• Program


  Anti-motiváció - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

  Anti-motiváció - A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

  A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje

  Egy egész estés műsor, azoknak, akik előtt, ha bezáródik egy ajtó, akkor nem egy ablak nyílik ki, hanem beázik a tető is. Azoknak, akik nem bánják, hogy vannak korlátaik, mert legalább van mibe támaszkodni.  Azoknak, akik nem akarják megváltoztatni a világot, főleg nem komolyabb erőfeszítés árán.

  Ha szépséget látsz a semmittevésben, és a tökéletes világ számodra nem az, amiben mindent elérhetsz, hanem az, amelyik minden irányba lejt, akkor ez az est neked szól.

  Legy részese az anti-motivációs tréningnek, tapasztald meg a semmittevés szépségeit, éld át milyen pro-passzívnak lenni.

  Egy vicces előadás, a Szomszédnéni Produkciós Iroda Karinthy-gyűrűs humoristáitól, mindazoknak, akiknek az az álmuk, hogy ne kelljen folyton álmokat elérni.

   

  Az előadás időtartama kb. 2x40 perc, 1 szünettel


   


  Kérjük, jegyvásárláskor tájékozódjanak a színházlátogatási feltételekről! 

   

  Ajánló


  Történetünk fő misztikuma abban rejlik, hogy maga Szent László, halála után mintegy 300…

  A kormányrendelet alapján az eseményekre való belépést KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkező vendégeink számára…

  2020-ban 30 évesek lettünk. A jubileumi évfordulónkra nagy terveink voltak, szerettünk volna budapesti…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016