• Program


  Anyatigrisek

  Anyatigrisek

  Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd.

  Sue Fabisch: ANYATIGRISEK
  koncert-musical két részben
  A Liliom Produkció vendégjátéka

  A gyermek születése csak az első megpróbáltatás… Az anyaság egy életre szól.

  Végre hazánkban is látható a világhírű musical, Sue Fabisch legendás darabja, a Menopauza rendezőjének újabb sikerprodukciója!

  Amy, a minden órás kismama babaváró bulit rendez. Az eseményre hamarosan megérkezik Barbara, az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke, a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina, az elvált, megfelelési kényszeres anyuka, hogy együtt lássák el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról.

  A három nőnek hála, már nem sokáig…
   
  Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd.

  Kell ennél több egy anyának?

  Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. A Liliom Produkció jóvoltából a magyar közönség is végre megismerheti a világhírű musicalt, méghozzá koncertszínházi formában. Fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

  A koncertszínházi előadásban olyan zenei traktusok hangzanak fel híres musicalekből, amelyek mindenkinek ismerősen csengenek majd…és ez nem véletlen…


  Szereplők:
  Amy.............. KIRÁLY LINDA
  Barbara........ SZŐLŐSKEI TIMEA
  Brooke......... BARBINEK PAULA
  Tina.............. FEHÉR ADRIENN

  Fordította: BARBINEK PAULA
  Dalok fordítása: BACH SZILVIA, LOMBOS MÁRTON
  Díszlet: KOVÁCS YVETTE ALIDA
  Jelmez: PAPP JANÓ
  Vizuál: MUNDRUCZ TAMÁS
  Kellék: KOCSIS BEA
  Koreográfus: TALLÓS ANDREA
  Zenei vezető: LOMBOS MÁRTON
  Korrepetitor: RÉVÉSZ RICHÁRD
  Rendezőasszisztens: VARGA MIKLÓS
  Rendező: TALLÓS RITA

  A Móricz Zsigmond Színház játszóhelyeire vonatkozó legfrissebb egészségügyi tájékoztatás az alábbi linken érhető el: https://www.moriczszinhaz.hu/egeszsegugyi-tajekoztatas-covid-19-informaciok

  Ajánló


  A meseszerű történet a szerelmi csalódásába belehalt Giselle földöntúli létezésén át jeleníti meg…

  Az elmúlt évek egyik legnagyobb irodalmi szenzációja Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni 1935 és…

  Magyar népmesehősök válogatott csapata harcba száll egy család boldogságáért. Sztárszereposztás, lovas szereplők, óriásbábok,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016