• Program


  Bereczki Zoltán – Csillagtérkép

  Bereczki Zoltán – Csillagtérkép

  Bereczki Zoltán egy zenekaros nagykoncerttel érkezik augusztusban a Városmajori Szabadtéri Színpadra, amelyen felcsendülnek az előadó legnépszerűbb slágerei. Az este egy izgalmas és egyedi zenei utazást ígér a nézők számára, amely során a művész különleges zenei világába enged bepillantást.

  Aktuális előadások  Bereczki Zoltán egy zenekaros nagykoncerttel érkezik augusztusban a Városmajori Szabadtéri Színpadra, amelyen felcsendülnek az előadó legnépszerűbb slágerei. Az este egy izgalmas és egyedi zenei utazást ígér a nézők számára, amely során a művész különleges zenei világába enged bepillantást.

  Az énekes ízelítőt ad a Sztárban sztár-ban életre keltett karaktereiből, valamint tiszteleg legnagyobb ikonja, Michael Jackson előtt.

  Zenekarának tagjaival hosszú évek óta muzsikál.

  A koncert vendége: Radics Gigi.

  Bereczki Zoltán országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága teszi igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész, arany- és platinalemezes, valamint Fonogram díjas énekes, s mindezek mellett zenei producerként is ismerheti a közönség. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja.

  Kivételes tehetségét énektanára, Toldy Mária ismerte fel. 2001-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical tanszakán, és ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze is Száz év címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió ,,Csináljuk a fesztivált” című műsorában, amelynek egyik sorozatát megnyerte, részt vett a TV2 ,,A nagy duett” című show-ban, 2012-ben pedig felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is.

  Közreműködők:

  Balog László – dob

  Bubenyák Zoltán – zongora

  Csiszár Ferenc – gitár

  Studniczky László – basszusgitár

  Kiss Enci – vokál

  Lengyel Johanna – vokál

  Ajánló


  Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött? Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a…

  Rendhagyó koncert Kökény Attilával a Városmajorban! A művész a Heureka Pop Orchestra kamara…

  Cseh Tamás – Váróterem című különleges műsora sokkal inkább egy szcenírozott előadás, amelynek…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016