• Program


    boebeck koncert // KULT-Udvar

    boebeck koncert // KULT-Udvar

    A lemezhez készült vizuális világ letisztult módon idézi fel boebeck felnövéstörténetének múltját, tömbházakat, és városi környezetet mutatnak be, tükrözve azt az ürességet, amelytől a művész egyszerre retteg és vonzódik.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. július 5. szerda, 20:00

    boebeck koncert
    KULT-Udvar

    Első kislemeze, az 'i am not' 2021-es megjelenése óta boebeck fellépett a legtöbb magyar fesztivál színpadán, az ország legnagyobb városainak klubjaiban és a szomszédos fővárosokban, Pozsonyban és Bécsben, valamint Brüsszelben egyaránt. Az elmúlt évek legfontosabb alkotói célja első lemezének felvétele volt, ami március 9-én jelent meg az ismert zenei platformokon. A lemez producere Toldi Miklós, a felvételeken pedig közreműködött Galgóczi Olivér, Dencs Dominik, valamint Törőcsik Kristóf is.

    A művésznévvel azonos című első albumán nyolc dal kap helyet, amelyek a fiatal alkotó életének fragmentumait dolgozzák fel. Boebeck történeteket mesél mindennapi félelmeinkről: elutasításról, kirekesztésről, önbizalomhiányról, szégyenről és önsajnálatról. A dalok mégis iróniával és reflektíven kezelik ezeket az identitás-kérdéseket, ez válik szervezőelvvé boebeck zenei- és szövegvilágában. A lemezhez készült vizuális világ letisztult módon idézi fel boebeck felnövéstörténetének múltját, tömbházakat, és városi környezetet mutatnak be, tükrözve azt az ürességet, amelytől a művész egyszerre retteg és vonzódik.

    Ajánlatunk


    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    Hangverseny látogatók tízezrei őrzik emlékezetükben azoknak a május 30-i koncerteknek az élményét, amelyeken Kocsis Zoltán gyermekek javát szolgáló jótékony célú produkciókkal ünnepelte születésnapját.

    Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Ajánló


    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016