• Program


    Brekegi Barnabás és a nagy szemétkupac

    Brekegi Barnabás és a nagy szemétkupac

    Egy szép reggelen Brekegi Barnabást nagy bosszúság éri! Valaki az odúja elé szemetelt! Gyorsan szól is
    Cilikének, aki a szomszéd odúban lakik, hogy tud e valamit a rejtélyes szemétkupacról, vagy talán ő szemetelt oda? Természetesen Cilike tudja, hová kell vinni a szemetet...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 8. szombat, 10:00

    Tekergő Bábszínház: Brekegi Barnabás és a nagy szemétkupac

    Egy szép reggelen Brekegi Barnabást nagy bosszúság éri! Valaki az odúja elé szemetelt! Gyorsan szól is
    Cilikének, aki a szomszéd odúban lakik, hogy tud e valamit a rejtélyes szemétkupacról, vagy talán ő szemetelt oda? Természetesen Cilike tudja, hová kell vinni a szemetet, de valaki nem és a végére kell járni ki lehetett a szemetelő!

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

    Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

    Ajánló


    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016