• Program


  Budapest Klezmer Band Vendégek: Dr. Nógrádi Gergely, Teszter Nelli, Bíró Eszter

  Budapest Klezmer Band Vendégek: Dr. Nógrádi Gergely, Teszter Nelli, Bíró Eszter

  KONCERT A PANDÉMIÁBAN SZOLGÁLATOT TELJESÍTŐ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK JAVÁRA.

  Vendégek: Dr. Nógrádi Gergely, Teszter Nelli, Bíró Eszter

  A Budapest Klezmer Band 1990 óta szórakoztatja közönségét lendületes és humorral átszőtt színpadi fellépéseivel. Virtuóz módon ötvözi a Kárpát-medence különféle zenei irányzatait. A zenekar tagjai hangszereik igazi mesterei, akik a műfaji határokon átívelően újrafogalmazzák a klezmer zenét. A sajátos zenei kompozíciókban a hagyományos jiddis motívumok kiegészülnek cigányzenéből átvett és népzenei elemekkel, amit egy csepp modernitással fűszereznek.
  A zenekar alapító vezetője és egyben zeneszerzője Jávori Ferenc „Fegya”, akinek újító elképzelései megteremtették a klezmer balett, a klezmer szvit és a klezmer musical műfajait is Magyarországon. Mindegyik művészeti produkció világszínvonalú hazai alkotótársakkal készült. A zenekar által képviselt sokrétű, jellegzetesen Kárpát-medencei hangulatú klezmer igényes zenei világa hatalmas siker az európai és tengerentúli közönségnél egyaránt. A Budapest Klezmer Band számos rangos elismerés és díj birtokosa.

  Szervező: a Miskolci Zsidó Hitközség

  Támogató: Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, Prestige Medical Center

  A rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható.

  Jegyár: 5900 Ft

  Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.

  Ajánló


  Kocsák Tibor-Somogyi Szilárd-Miklós Tibor: Abigél

  Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016