ULTRA VIP jegy: teljes program + korlátlan étel és bővített ital csomag fedett VIP teraszon + elkülönített tánctér a VASOVSKI LIVE SHOW-n
Sétáló jegy: VASOVSKI LIVE SHOW + DJ
Bővített italcsomag: borok, sör, üdítők, kávé + rövid italok, habzó borok, pezsgők, koktélok.
B72 STÚDIÓ FASHION SHOW (márkáik: MANKA, HELGA TOTH, VALBONA, DIN’ART, ASBOTH)
CARDIUM BORBEMUTATÓ Kovács Antal örökös magyar sommelier bajnok vezetésével
TOMBOLA (fődíj: páros belépő a Magyarország-Németország NL labdarúgó mérkőzésre)
VACSORA
VASOVSKI LIVE SHOW 3 FORM DJ
A PROGRAM HÁZIGAZDÁI:
VICZIÁN VIKTÓRIA Miss Earth Hungary 2017, Beauty Quenn, host, presenter
KOVÁCS ANTAL örökös magyar sommelier bajnok
BORBEMUTATÓ:
a divatshow alatt/közben Cardium Gyöngyöző Királyleányka és Cardium Rose 2015 Methode Traditionelle pezsgő
a divatshow után:
CARDIUM Gyöngyöző Rosé - Serrano sonka, "Orange Blossom Honey" paradicsom-ruccola krém, spanyol pirított paraszt kenyér
CARDIUM Írsai Olivér - Ricotta Gnudi, fenyőmagos medvehagyma pesto
CARDIUM Zöld Veltelíni - Füstölt lazac tatár, citromborsos sajtkrém, avokádó, főtt tojás
CARDIUM Sauvignon Blanc - spárgával töltött nyúlcomb falatka, bodzás angol zeller salsa, blini
CARDIUM Chardonnay 2015 Methode Traditionelle pezsgő - Manchego sajt, Grana Padano-szőlő chutney
VACSORA MENÜ:
Serrano sonka frissen szeletelve, aszalt paradicsom, spanyol olíva (welcome érkezéskor és a divatshow alatt)
Hideg előételek svédasztalon
Libamáj terrine füge mostardaval
Grillezett kecskesajt zöldalmás coleslaw salátával
Bufala mozzarella paradicsom tatárral
Saláták svédasztalon
Tonhalsaláta francia babbal, chorizóval és főtt tojással
Cékla, alma, kecskesajt, friss zöldsaláta, spárga, citromos méz dresszing
Cézár saláta királyrákkal és csirkével
Főételek svédasztalon
Csirkemell kecskesajttal sütve, baby répával és édesburgonyával
Vajhal filé spenótos raviolival és rákos-aszalt paradicsomos mascarpone mártással
Bélszínérmék vadas mártással házi gombóccal
Mangalica szűz francia lecsóval sült házi burgonyával
Strozapretti tészta vargányával, pestóval és pecorino sajttal
Nyúlcomb spárgával töltve bodzás zeller salsa-val és mézes-mustár mártással
Desszertek svédasztalon
Tiramisu
Francia almatorta körtével és csokoládéval
Házi krémes
Madártej narancsos csokival és friss eperrel
Barackos-Levendulás Somlói
KOKTÉLOK: Hugo, Aperol Spritz, Aqua de Valencia