• Program


  CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

  CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

  Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek.

  CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

  20:00 óra Műtárgyséta - 5 műtárgy a bűnről

  Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva kísérletet teszünk: szubjektív műtárgysétára hívjuk látogatóinkat, hogy együtt fedezzük fel a kiállítások rejtett hálózatait.

  20:30  MAGÁNBŰNÖK, KÖZERKÖLCSÖK  – JANCSÓ 99-100 SOROZAT

  A Jancsó Miklós születésének centenáriumára emlékező, ősszel kényszerűen félbehagyott sorozatunkat a művész 1976-os Magánbűnök, közerkölcsök című filmjével folytatjuk. A Rudolf trónörökös és Vetsera Mária bárónő tragikus haláláról szóló film erotikus jelenetei miatt vált ikonikussá, itthon csak 1980-ban mutatták be. A filmről házigazdánk, Kirschner Péter beszélget meghívott előadóinkkal. A MAZSIKE és az ERöMŰVHÁZ közös programja. Vendégek: Balázsovits Lajos Jászai Mari-díjas színművész, a film főszereplője, Csorba László történész, egyetemi tanár és Báron György filmesztéta, a sorozat szerkesztője.


  Programjainkat kizárólag azok látogathatják, akik érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek és azt munkatársunknak a belépéskor a személyi igazolványukkal együtt bemutatják. A programok védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorúak számára maszk nélkül is látogathatók.

  Ajánló


  Műsor: Csillagok háborúja, Hook, Schindler listája, Mesterséges értelem, Jurassic Park, Superman, A cápa,…

  A ti művészetetek ágyazott meg a politikának. A semmitmondó, megalázkodó művészet, ami nem…

  A Dinasztiák a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A június 4. és augusztus…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016