• Program


    Cinderella - Mese az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról

    Cinderella - Mese az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról

    A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese, egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 18:00

    CINDERELLA - MESE AZ ELVESZETT CIPELLŐRŐL ÉS A MEGTALÁLT BOLDOGSÁGRÓL

    Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt a TBG és a Re-Production szuperprodukciója. Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de Pozsgai Zsolt író csodálatosan egyedi feldolgozásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel. Történetünkben, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják oly könnyedén.

    Az előadásban látványos jelmezparádé által kisérve (Debreczeni Ildikó), Gömöri Zsolt zeneszerző gyönyörű dalai hallhatóak, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában. Mindezt olyan LED díszlet-látvány elemekkel felturbózva, amilyet Magyarországon ebben a formában ezelőtt még soha nem láthatott a nagyközönség.

    Az előadás hossza 2*55 perc, egy szünettel.

    Ajánlatunk


    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016