• Program


  Családi ranger safari élménytúra és hófánkozás
  3

  Családi ranger safari élménytúra és hófánkozás

  Ajándékozz élményt, válassz kalandot!
  Ez a program azok számára kihagyhatatlan ajánlat, akik szeretnék a családi élmények tárházát egy igazi különlegességgel gazdagítani.
   több

  Aktuális előadások  Kedveli Ön a fánkot? Képzelje el, ahogy a friss fánkot finoman ellepi a porcukor és ahogy megfordul benne, az édes illat még intenzívebben érezhető. Most képzelje el, hogy ül egy ilyen nagy fánkban és a porcukor a frissen leesett hó, egy igazi ranger húzza a fánkot és körbe-körbe száguld, mint egy ringlispíl. Ebből már kitalálhatta, hogy a fánk a vízifánk járművekhez hasonlóan   a süteményről kapta a nevét. A motorcsónakot azonban most a ranger helyettesíti a havas élményt pedig a teljesen biztonságos sík terep biztosítja, ezáltal az attrakciót a legkisebbek is kipróbálhatják.

  Akik vadabb túrára vágynak, azoknak az extrémebb változatot javasoljuk, ami már az erdőben megy. Európában egyedül Mátrafüreden próbálható ki a ez az élmény.


  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

  A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes.
  A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa (Mátrafüred) /10.00; 14.00/
  Programidő: 1,5-2 óra
  8 év alatt 50% kedvezmény!
  Minimum létszám az induláshoz: 3 (felnőtt) fizető vendég!
  2 fős túrákra is van lehetőség VIP túravezetői felár (5000 Ft) ellenében, melyre további kedvezmények nem vehetők igénybe (pl: kuponok).  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016