• Program


  Danubia - Mirror in the Waters - Des châteaux en l’air / Ramona Poenaru & Gaël Chaillat (FR)

  Danubia - Mirror in the Waters - Des châteaux en l’air / Ramona Poenaru & Gaël Chaillat (FR)

  Magával ragadó multimédiás élmény, melyben a lábad is vizes lesz!

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: április 28. péntek, 14:00

  A Danubia - A vizek tükre című előadás során a közönség egy képzeletbeli utazáson vesz részt a Dunán, a forrástól a torkolatig.

   

  A nézők az előadás során egy, multimédiás eszközökkel és tárgyakkal felszerelt térbe kerülnek, ahol interaktív módon maguk is hozzájárulnak az előadás létrejöttéhez.

  Öt stábtag - egy zenész, egy képzőművész, egy színész és két színpadi operátor - kalauzolja végig a résztvevőket ezen a szöveg nélküli utazáson, amit az alkotók hangokkal, képekkel, mozgásban lévő testekkel, tárgyakkal tesznek átélhetővé, miközben csorog a víz a talpuk alatt, mégsem hagyják el a színpadot.

   

  Az előadás minden szakasza egy-egy képkeretet jelent, amelyet a dunai történelem és kultúra, valamint az utazás valódi élménye ihletett: germán folyó mitológia, bécsi tánc és festészet, dunai zene és nyelvek, balkáni határháborúk, viharok és árvizek, emberi építészet és emlékezet. A témák és helyek, a múlt és a jelen nevezetességei keresztezik egymást, összekeverednek és felfedezőútra hívják a közönséget a Dunán.

   

  Szereplők:

  Ramona Poenaru

  Gaël Chaillat

  Yann Argenté

  Étienne Haan

  Lou Zimmer

   

  Szerző/rendező: Ramona Poenaru és Gaël Chaillat

  Díszlettervező: Olivier Benoît

  Zeneszerző: Étienne Haan

  Az előadást a 10. Színházi Olimpia, a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Magyarországi Francia Intézet támogatta.

  Ajánlatunk


  A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

  Szimfonikus ABBA a Győri Filharmonikus Zenekarral

  A Nyolc nő Furmányos kis komédia: egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában. Mit tehet ilyenkor nyolc nő, aki bent rekedt?

  Ajánló


  AZ ELŐADÁS SZÖVEGE A VÉSZKORSZAK ALATT ELHURCOLTAK VISSZAEMLÉKEZÉSEIBŐL ÁLL ÖSSZE, ÉS TELJES SÖTÉTBEN JÁTSSZÁK.

  Moliére A fösvényben egy olyan apáról - Harpagonról - rajzol kíméletlen karikatúrát, aki a pénz imádatában nem ismer se embert,…

  VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016