• Program


  Aktuális előadások
  A darabot (eredeti címe: Two into One) 1989. március 27-én a régi Vidám Színpad mutatta be
  Ungvári Tamás fordításában.

  Milyen sikerre számíthatna az a színdarab, amelyben egy buszsofőr szeretne egy kellemes délutánt eltölteni egy szállodában, de nem a feleségével, hanem mondjuk egy ellenőr kolleginával? Hát… valószínűleg ez a sztori szerény forradalmat okozna színháztörténeti berkekben, igaz?

  De ha nem egy buszsofőr, hanem a belügyminiszter-helyettes szeretné eltölteni ezt a kellemes délutánt és a szállodai légyott alanya pedig történetesen az épp regnáló miniszterelnök asszony csinos titkárnője lenne, ugye máris más a gyerek fekvése?! Micsoda izgalom! Pláne onnantól, amikor kiderül, hogy az ellenzéki munkáspárt erénycsősz amazonja is ugyanazon az emeleten vett ki szobát. Máris bizsereg a tenyerünk, mert itt hazugságcunamikba bonyolódott szereplőkre és önfeledt kacagásra kell számítanunk, aminek természetesen vastaps a vége!

  A mai kor vígjátékíró zsenije Ray Cooney tökéletesen ért a legjobb vígjátéki helyszín, szituáció és közeg kiválasztásához. Sok remek darabja közül talán ez az egyik legszórakoztatóbb és ha beindul a kacajgyár, a darab végéig nincs is vége a könnyes nevetésnek. Remek vígjáték és sztár szereposztás a csodálatos nézőterű Vidám Színpadon! Mi kell még más egy tökéletes esti kikapcsolódáshoz? Természetesen, Ön! Várjuk sok szeretettel!

  Richard Willey - Böröndi Tamás
  Pamela Wille - Csarnóy Zsuzsanna
  George Pidgon - Straub Dezső
  Lilly Chatterton - Götz Anna
  Igazgató - Cs. Németh Lajos
  Jennifer Bristow - Kondákor Zsófia
  Edward Bristow - Dányi Krisztián
  Pincér - Straub Péter
  Mária - Pap Kati
  Recepciós - Lóránt Enikő

  Rendező: Straub Dezső
  Díszlettervező: Böröndi Tamás
  Jelmeztervező: Baracsi Orsolya  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016