• Program


  Dés-Geszti-Békés: A dzsungel könyve
  7

  Dés-Geszti-Békés: A dzsungel könyve

  2021-ben ismét benépesül a gödöllői erdő, és július végén két alkalommal lesz látható a korábbi években már nagy sikerrel bemutatott „A dzsungel könyve” musical a Gödöllői Erdészeti Arborétumban.

  Dés-Geszti-Békés: A dzsungel könyve

  Az előadás egy igazán autentikus környezetben kerül bemutatásra, mely egyetlen épületben, színházban sem reprodukálható. A bejárattól egy erdei sétával (kb 600 méter) érhető el a nézőtér, és már ezen az útvonalon is gondoskodunk a "dzsungelérzésről". A nézők valódi erdei környezetbe csöppennek, a díszletet maga az Arborétum jelenti a fáival, dombjaival, a kilátszó gyökerekkel, tisztással, és ehhez társulnak még az erdő hangjai (madarak, rovarok, szél), megteremtve az igazi "dzsungelhangulatot". Ezt fokozza a rendezés is, amely a korábbiaknál is jobban kihasználja és bejátssza a hely adottságait. A nézőtér melletti erdőkben lehet majd látni fákon csüngő majmokat, leereszkedő farkasfalkát, sőt a tigrisüvöltés is az erdő mélyéről érkezik.

  Szinte elérhető közelségbe kerülnek a nézőkhöz a történések, mindenki saját maga is részese lesz az előadásnak. A fő események egy emelt színpadon történnek, így valamennyi nézőtéri sorból jó rálátás nyílik ezekre, de a színpadon kívüli történéseknél is különös figyelmet fordítunk arra, hogy a nézőtér minden pontjáról jól láthatóak legyenek. A színészek mind mozgásban mind hangokban megtalálják az átmenetet az állat és az emberi karakterek között. Az előadás és a rendezés a felhőtlen szórakoztatás mellett az arra fogékonyaknak igen komoly és aktuális gondolatokkal is szolgál.

  A jelmezek Molnár Szilvia tervei alapján készültek, és azok színei nagyon egyedi módon jellemzik a karaktereket.
  Az előadás rendezője Horváth Zoltán.

  A program/előadás az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

  Naprakész információk (pl. az időjárás hatásairól): facebook.com/gofme

  A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

  Ajánló


  A sorozat otthonos, mesélős, a zene világába beavató délutánokat ígér. Idén is szeretettel…

  Két pár és egy anyós. Szeretők és házasok. Egy titkos romantikus vacsora és…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016