• Program


  DÉS LÁSZLÓ koncert - Vendég: Tóth Vera és a Pál utcai fiúk a Vígszínházból

  DÉS LÁSZLÓ koncert - Vendég: Tóth Vera és a Pál utcai fiúk a Vígszínházból

  Dés László ezen a koncerten eddigi turnéiból válogatja a legismertebb dalait, de persze elhangzanak számok az Éjféli járat című legutóbbi lemezéről is. Amióta kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat, több teltházas országos turné és nagysikerű Aréna koncert áll mögötte.

  DÉS LÁSZLÓ koncert – Vendég: Tóth Vera és a Pál utcai fiúk a Vígszínházból

  A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, népszerű dalok és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. Ki ne ismerné az olyan nagy Dés slágereket, mint a Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund!.…. és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten eddigi turnéiból válogatja a legismertebb dalait, de persze elhangzanak számok az Éjféli járat című legutóbbi lemezéről is. Amióta kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat, több teltházas országos turné és nagysikerű Aréna koncert áll mögötte.

  A mostani előadáson vendégei lesznek a kiváló énekesnő, Tóth Vera, akivel sok nagysikerű koncertet adott már, tehetségéről muzikalitásáról és remek hangjáról az évek során már sokszor meggyőződhetett.

  És szerepelnek a Pál utcai fiúk is a Vígszínházból, a kirobbanó sikerű musicalből is elhangzanak majd részletek.

  Dés Lászlót ezúttal is kiváló zenekar kiséri, nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.

  Ismét nem mindennapi zenei élmény várható!


  2021. július 04. vasárnap 20:00 (esőnap: július 05.)

  Ajánló


  A két test és egy lélek egyesüléséről szóló Non Solus, majd a föld…

  Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…

  Vajon hány ember életében okoztunk eddig maradandó károsodást? Hiszen öntudatlanul is hatással vagyunk…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016