• Program


    DÉS LÁSZLÓ koncert - Vendég: Tóth Vera és a Pál utcai fiúk a Vígszínházból

    DÉS LÁSZLÓ koncert - Vendég: Tóth Vera és a Pál utcai fiúk a Vígszínházból

    Dés László ezen a koncerten eddigi turnéiból válogatja a legismertebb dalait, de persze elhangzanak számok az Éjféli járat című legutóbbi lemezéről is. Amióta kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat, több teltházas országos turné és nagysikerű Aréna koncert áll mögötte.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 4. vasárnap, 20:00

    DÉS LÁSZLÓ koncert – Vendég: Tóth Vera és a Pál utcai fiúk a Vígszínházból

    A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, népszerű dalok és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. Ki ne ismerné az olyan nagy Dés slágereket, mint a Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund!.…. és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten eddigi turnéiból válogatja a legismertebb dalait, de persze elhangzanak számok az Éjféli járat című legutóbbi lemezéről is. Amióta kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat, több teltházas országos turné és nagysikerű Aréna koncert áll mögötte.

    A mostani előadáson vendégei lesznek a kiváló énekesnő, Tóth Vera, akivel sok nagysikerű koncertet adott már, tehetségéről muzikalitásáról és remek hangjáról az évek során már sokszor meggyőződhetett.

    És szerepelnek a Pál utcai fiúk is a Vígszínházból, a kirobbanó sikerű musicalből is elhangzanak majd részletek.

    Dés Lászlót ezúttal is kiváló zenekar kiséri, nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.

    Ismét nem mindennapi zenei élmény várható!


    2021. július 04. vasárnap 20:00 (esőnap: július 05.)

    Ajánlatunk


    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016