• Program


  Dés László - Legyen úgy!

  Dés László - Legyen úgy!

  Dés ezen a koncerten eddigi turnéinak anyagából válogatja legismertebb dalait, de természetesen elhangzik néhány szám Éjféli járat című legutóbbi lemezéről is. Dés László vendégei ezúttal színművészek: Básti Juli és Nagy Ervin.

  DÉS LÁSZLÓ KONCERTJE vendég: Básti Juli és Nagy Ervin

  A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, népszerű dalok és jazzlemezek sora fűződik nevéhez. Ki ne ismerné a nagy Dés-slágereket: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! - és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten eddigi turnéinak anyagából válogatja legismertebb dalait, de természetesen elhangzik néhány szám Éjféli járat című legutóbbi lemezéről is. Dés László vendégei ezúttal színművészek: Básti Juli és Nagy Ervin.

  Dés László a kiváló színésznővel, Básti Julival a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. A közös munka a Hallgass kicsit című lemezzel kezdődött 1987-ben, majd a legendás Férfi és Nő produkcióval járták végig az ország nagy koncertszínpadait. A másik meghívott Nagy Ervin, aki először lép fel Déssel. Nagy Ervin amellett, hogy fantasztikus színész, igen muzikális, és nagyszerűen énekel. Dés Lászlót ezúttal is kitűnő muzsikusokból álló remek zenekar kiséri. Ismét izgalmas, nem mindennapi zenei élmény várható!

  Közreműködők:

  ütőhangszerek: Horváth Kornél
  gitár: Sipeki Zoltán
  basszusgitár: Boros Attila
  dobok: Gyenge Lajos
  billentyűs hangszerek: Sebestyén Áron
  vokál: Óvári Éva, Péter Barbara

  Ajánló


  Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy…

  Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy…

  Az ELEMEK TÁNCA a gyermek, ifjúsági és felnőtt korosztály számára is élvezetes szórakozást,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016