• Program


    Dolce vita - nyersvegán sütikészítő workshop
    10

    Dolce vita - nyersvegán sütikészítő workshop

    Glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes édességreceptet keresel? Örülsz, ha gyorsan, könnyen elkészítheted, és a kreativitásodat is kibontakoztathatod? Gyere el Szikra Dávid nyersvegán séfünk workshopjára és máris nekilátunk az alkotásnak!  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 29. hétfő, 17:00

    Dolce Vita!
    Édes örömök minőségi, egészséges alapanyagokból!

    A természettel összhangban: gyümölcsökből, magvakból, fűszerek hozzáadásával készítjük el a legkülönfélébb, tápláló, íz-gazdag, gluténmentes desszertkülönlegességeket.

    A hőkezelés mellőzésével ételünk megőrzi az összes fontos vitamint és nyomelemet és közben a fenséges ízekről sem kell lemondanod!
     
    Miért jó a nyersvegán étrend?

    - eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
    - kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
    - a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
    - glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
    - gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
    - könnyebbé és frissebbé tesz
    - tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
    - növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
    - béltisztító, rostgazdag
    - laktózmentes tejek variációi
    - ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

    Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?

    - szabadon alkothatsz, hibázhatsz
    - bátorságot nyersz a kísérletezéshez
    - oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
    - az este során folyamatos kérdezz-felelek

    Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!

    A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:

    15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
    10 éve tart tanfolyamot nektek
    daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
    élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát

    PROGRAM:
    A nyers táplálkozás ismérvei
    Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
    Alapanyagok beszerzése
    Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
    Egyéni és csoportos süteménykészítés
    Kóstoló

    MENÜ*:
    Máktej
    Kesutúrótorta karobmázzal
    Sós mogyorós muffin
    Zserbógolyó
    Fahéjas-almás pite

    *A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
     
    SZERETETTEL VÁRUNK!
    Szikra Dávid és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

    Az alapanyagokat a Biorganik Kft. biztosítja.

    Szeretettel várja Önt a Napfényes Étterem és Pódiumszínpada, a Napfényes Rendezvényterem, ahol hétről hétre különleges testi és lelki táplálékokat kínálunk kedves Vendégeinknek!

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    A CRESCENDO MUSIC MANAGEMENT™ BEMUTATJA: ÓPERENCIÁN TÚL MESE • MUSICAL • KONCERT ÉNEKESEK ES TOVABBI INFORMACIOK: WWW.OPERENCIANTUL.HU

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016