• program


    Dolce vita - nyersvegán sütikészítő workshop
    10

    Dolce vita - nyersvegán sütikészítő workshop

    Glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes édességreceptet keresel? Örülsz, ha gyorsan, könnyen elkészítheted, és a kreativitásodat is kibontakoztathatod? Gyere el Szikra Dávid nyersvegán séfünk workshopjára és máris nekilátunk az alkotásnak!  Læs mere

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Last event date: Mandag, 29. April 2024 17:00

    Dolce Vita!
    Édes örömök minőségi, egészséges alapanyagokból!

    A természettel összhangban: gyümölcsökből, magvakból, fűszerek hozzáadásával készítjük el a legkülönfélébb, tápláló, íz-gazdag, gluténmentes desszertkülönlegességeket.

    A hőkezelés mellőzésével ételünk megőrzi az összes fontos vitamint és nyomelemet és közben a fenséges ízekről sem kell lemondanod!
     
    Miért jó a nyersvegán étrend?

    - eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
    - kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
    - a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
    - glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
    - gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
    - könnyebbé és frissebbé tesz
    - tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
    - növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
    - béltisztító, rostgazdag
    - laktózmentes tejek variációi
    - ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

    Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?

    - szabadon alkothatsz, hibázhatsz
    - bátorságot nyersz a kísérletezéshez
    - oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
    - az este során folyamatos kérdezz-felelek

    Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!

    A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:

    15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
    10 éve tart tanfolyamot nektek
    daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
    élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát

    PROGRAM:
    A nyers táplálkozás ismérvei
    Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
    Alapanyagok beszerzése
    Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
    Egyéni és csoportos süteménykészítés
    Kóstoló

    MENÜ*:
    Máktej
    Kesutúrótorta karobmázzal
    Sós mogyorós muffin
    Zserbógolyó
    Fahéjas-almás pite

    *A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
     
    SZERETETTEL VÁRUNK!
    Szikra Dávid és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

    Az alapanyagokat a Biorganik Kft. biztosítja.

    Szeretettel várja Önt a Napfényes Étterem és Pódiumszínpada, a Napfényes Rendezvényterem, ahol hétről hétre különleges testi és lelki táplálékokat kínálunk kedves Vendégeinknek!

    Aktuelt


    Dr. Csernus Imre önálló estjén a rá jellemző profizmussal és lényeglátással döbbent rá gondolkodásmódunk fricskáira, és állít fel bennünket említett kipárnázott helyünkről. Persze, ehhez előbb helyet is kell foglalnunk itt, a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

    Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    PÅ PLAKATEN


    Az immár 33. alkalommal megrendezésre kerülő tavaszünnep a római hagyományokat felidézve kínál háromnapos feledhetetlen szórakozást a látogatók széles rétegeinek.

    Izgalmas történet sok humorral és szélesvásznú látvánnyal, két tiszta szívű fiatal minden akadályt legyőző tiszta szerelméről, egyik legismertebb népmesénk nyomán.

    Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
    tilbageværende tid
    00:00

    enhed(er) i kurven

    total:


    Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016