• Program


    Dolly fellépése

    Dolly fellépése

    Dolly EMeRTon-díjas magyar énekesnő, a magyar könnyűzene egyik legelismertebb énekesnője, Magyarország rock 'n roll, rockabilly királynője, munkássága a világ sok országába eljutott.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 2. szombat, 16:00

    Az Idősek Világnapja alkalmából megrendezett eseményünk vendége 16 órától Dolly lesz!

    Dolly EMeRTon-díjas magyar énekesnő, a magyar könnyűzene egyik legelismertebb énekesnője, Magyarország rock 'n roll, rockabilly királynője, munkássága a világ sok országába eljutott.

    Az énekesnő vérpezsdítő dalaival és ízlésformáló műsoraival a magyar könnyűzenei élet megkerülhetetlen klasszikusa.

    Több, mint 40 éves zenei pályafutás, 40 album, és több száz slágerlistás dal, amelynek nem csak előadója, hanem szerzője is.

    Legendás együttesei a Hungária és a Dolly Roll, amelyeknek frontembere és dalszerzője is volt.

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Az európai hidak idén az egész kontinenst behálózzák: magyar rapszódia követ spanyol táncot, Bach előtti tisztelgés előz meg cseh zenét. Liszt műve ezúttal is a szerzőt megihlető városi cigányzene jellegzetes hangszerével kiegészülve, Lisztes Jenő közreműködésével szólal meg, aki meghódította már a Carnegie Hall, a Musikverein és a BFZ-vel együtt a BBC Proms közönségét is.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Folytatódik Takács-Nagy Gábor sorozata! Még szerencse, hogy a két bécsi klasszikus, Haydn és Mozart szimfonikus életműve elegendő munícióval szolgál a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016