• Program


    Évszakok

    Évszakok

    Bábszínházunk célkitűzése között szerepel a környezetvédelemre való figyelemfelkeltés, ez az előadás is ennek fényében készült:
    a FÖLDÜNKÉRT, az ÉVSZAKOKÉRT, a GYERMEKEINKÉRT.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. október 22. szombat, 16:00

    Évszakok

    A legkisebbeknek szóló előadásunkkal az évszakok váltakozásait mutatjuk be. A színek és formák, a ritmus és zene által a csecsemőket szeretnénk elkápráztatni, míg a legkisebb óvodásoknak az évszakok változásának felismerése nyújtja az örömet. A felnőtteknek irányt szeretnénk mutatni abban, hogy hogyan lehet hulladékokból kreativitásra ösztönöző játékokat készíteni, ugyanis az előadás kellékei, bábjai újrahasznosított papírhengerekből készültek.

    Rendező: Csortán Zsóka
    Tervező: L. Deák Réka
    Zene: Rákóczi Antal
    Játsszák: Soós Emőke, Csortán Zsóka

    Ajánlatunk


    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016